Onze luxe groepsaccommodatie De Braampeel in Limburg is een allesomvattende vergaderlocatie, uitermate geschikt voor meerdaagse vergaderingen! De Braampeel grenst aan onze multifunctionele locatie ProefLokaal Limburg. ProefLokaal Limburg beschikt over diverse vergaderzalen welke u hieronder kunt vinden. Ideaal in combinatie met een overnachting in de luxe groepsaccommodatie De Braampeel.

De combinatie van luxe en pure natuur kenmerkt een bijeenkomst bij De Braampeel. Laat u verwelkomen door ons gastvrije personeel en geniet van de privacy, rust en ruimte, evenals de talloze culinaire mogelijkheden en verschillende (kook)workshops en activiteiten die wij aanbieden!

Voor meer informatie over ProefLokaal Limburg raden wij u aan eens een kijkje te nemen op www.proeflokaallimburg.nl. Neem vrijblijvend contact op om de beschikbaarheid van de vergaderzalen te checken en de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

Het belang van duurzaamheid binnen ons bedrijf is de laatste jaren enorm gegroeid. De totale wereldbevolking blijft groeien terwijl de voedselvoorraad krimpt. In de toekomst gaan we bewuster consumeren en bij Ria Joosten Catering & Evenementen zijn we daar dan ook volop mee bezig.

Responsibility

We are serious people

Creativity

We are passionnate

Quality

We are determined

Fully Optimised: The Only Software You Need

Quisque blandit dolor risus, sed dapibus dui facilisis sed. Donec eu porta elit. Aliquam porta sollicitudin ante, ac fermentum orci mattis et. Phasellus ac nibh eleifend, sagittis.

We’re Here To Help Your Business

Through Creativity, Integrity & Innovation